Erp Gheorg-Slush oli nuori vampyyri jolla oli unelmia. Se ei ollut mitenkään erikoista vampyyrien keskuudessa, sillä he olivat tunnettuja huikentelevista pyrkimyksistään ja suuresta ylpeydestään jolla he kehittivät ja laittoivat käytäntöön ylväitä projektejaan. Huikentelevia he olivat, kyllä, mutta eivät typeriä. He eivät toki olisi halunneet nähdä sattuisiko esimerkiksi joku ihmislajin edustaja kimpaantumaan saadessaan selville koneistosta joka toimi SPR:n veripalvelun takana.

Erp Gheorg-Slush oli kuitenkin poikkeava nuori. Hänen unelmansa eivät olleet korkealle ampuvia, suuria suunnitelmia, vaan ainoastaan yksi yksinkertainen toive. Hän halusi hammaslääkäriin.

Kuten aiemmin mainittu, vampyyrien lisääntymisprosessissa kaikki ei mene aivan suunnitelmien mukaan. Kenties tulppaanit eivät olleet tarpeeksi verenpunaisia, kenties kuunvalo ei paistanut kedolle luoden aavemaista hohdetta hiljaa pyörteilevään sumuun, tai kenties jonain pimeänä marraskuisena iltana oltiin salassa korkattu pullo palincaa ja lantrattu sitä vedellä jottei kukaan huomaisi erotusta. Syitä voi olla monia – kuten myös seurauksia.